Bulletin k utkání
ACEMA Sparta Praha - FBŠ Bohemians
PLAY OFF 2022: Nehrajeme pouze za sebe a své spoluhráče, hrajeme za celou Spartu, říká Pruner

PLAY OFF 2022: Nehrajeme pouze za sebe a své spoluhráče, hrajeme za celou Spartu, říká Pruner

Základní část je u konce a dnes už známe čtvrtfinálového soupeře, kterým se opět po roce stal FBŠ Bohemians. Ambice Sparty se v letošních vyřazovacích bojích nemění a jako čtvrtý tým základní části jdeme příští víkend bojovat ve vyřazovacích bojích. Letošní kampaň PLAY OFF 2022 se nese ve znamení celého klubu. ,,Nehrajeme pouze za sebe a své spoluhráče, hrajeme za celou Spartu," zní z kabiny A týmu.

Playoff startuje o víkendu 26. a 27. února na domácí palubovce Sparty, ve fanouškovsky velmi oblíbené UNYP ARENĚ, kam v základní části zamířilo na jeden zápas v průměru až 300 fanoušků. Spartě tak připadlo prvenství v návštěvnosti celé ligy, kdy se nám také podařilo uspořádat utkání, kam dorazilo až 526 fantastických fanoušků. Pojďme ale zpátky k vrcholu sezóny, na kterou všichni netrpělivě čekáme.

Jak je již ve Spartě několik sezon zvykem, playoff vnímáme jako čas, kdy se extrémně projeví, jak celý klub táhne za jeden provaz a jednotliví členové od nejmenších dětí až po jejich rodiče, vyjádří obrovskou podporu našemu A týmu například tím, že dorazí na domácí zápasy do UNYP ARENY podpořit naše hráče a společně je tak ženou za každým jedním vítězstvím v těžkých sériích. Díky tomu, že v celé sezoně byla podpora celého klubu velmi cítit, rozhodli jsme se podporu našich členů vypíchnout a pojmout v tomto duchu celou kampaň letošního play off.

Kapitán Milan Garčar při focení kampaně PLAY OFF 2022

V kampani #ZaCelouSpartu se zobrazuje základní myšlenka, která poukazuje na to, že každý jeden hráč v A týmu nehraje pouze za sebe a své spoluhráče, ale hraje za celý klub. Proto jsme pro letošní kampaň zvolili tématicky tři klubové barvy, které zvýrazňují tři základní složky klubu. Modrá barva představuje chlapeckou mládež, žlutá barva představuje ženskou složku Sparta Girls a červená barva pak mužský A tým. V jednotlivých grafikách playoff se proto budou neustále zobrazovat tyto tři barvy, které budou celé letošní playoff provázet náš klub. V rámci jednotlivých domácích utkání play off se budete moci těšit na speciální program, který jsme si pro vás připravili s našimi partnery, o speciálním pragramu vás budeme informovat v průběhu příštího týdne.

Pevně věříme, že si členové našeho klubu, jejich rodiče a širší okolí najde cestu do UNYP ARENY na všechny domácí zápasy, ve kterých chceme jednoznačně ukázat podporu našemu týmu v bojích o letošní Superfinále. Permanentkáři mají vstup i na play off zdarma, vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal. Pozor, v předprodeji vstupenku zakoupíte za 100 Kč, na místě pak za 150 Kč. Dětské vstupné se v nadstavbové části nemění. Děti 7-12 let 50 Kč. Děti do 6 let zdarma.

Radim Křenek při focení kampaně PLAY OFF 2022

,,Na naše fanoušky se nesmírně těšíme, jsou naším hnacím motorem celou základní část a pevně věřím, že jejich podporu uvidíme také v play off," říká Matěj Pruner

Zpět na úvod