Bulletin k utkání
ACEMA Sparta Praha - FBŠ Bohemians
Sportovní program o jarních prázdninách na Barrandově a Podvinném mlýně!

Sportovní program o jarních prázdninách na Barrandově a Podvinném mlýně!

Pro děti ve věku 6-12 let pořádáme příměstské kempy o jarních prázdninách. Na kemp se mohou přihlásit děti z klubu, ale také jejich kamarádi či sportovci z okolí našich tréninkových hal, kteří si chtějí užít nabitý program celkem pěti dní v ARÉNĚ Barrandov a UNYP ARENĚ. Hlavní náplní budou nejrůznější sporty, je opravdu na co se těšit.

Na Barrandově, konkrétně v ARÉNĚ Barrandov proběhne jarní příměstský kemp v termínu 7.-11. března. Na Podvinném Mlýně se kemp uskuteční o týden později 14.-18. března 2022. 

Harmonogram každého dne kempu je poskládán v čase od 9:00 do 17:00. Obsahem kempů bude mnoho sportovních, ale také nesportovních aktivit. Jednou z hlavních aktivit bude samozřejmě florbal, ale nebude to jen o něm. Trenéři si na kemp připraví také doplňkový program v podobě soutěží a také celokempové hry, která bude vyhlášena na konci kempu a vítězové si převezmou malé ceny.  

Kemp je určen pro kluky a holky, kteří rádi sportují a chtějí si užít pět dní se svými kamarádi a super trenéry. Na kempu se děti naučí základy nejrůznějších sportů, ale budou rozvíjet také atletické a obratnostní dovednosti. V rámci doplňkového programu děti na kempu na Barrandově navštíví Jump Park Zličín a Aquapark Barrandov. Děti z Podvinného Mlýna pak čeká doplňkový program v podobě gymnastiky a Aquparku Šutka. Pro všechny účastníky je zajištěna strava v podobě oběda, dopolední a odpolední svačiny a pití. 

Cena kempu: 2.990 Kč

Hráči a hráčky Sparty naleznou přihlášku ve své členské sekci v epřihláškách. Ostatní zájemci se mohou přihlásit skrz email: petr.bina@sparta-florbal.cz

Těšíme se na Vás! 

Zpět na úvod