Bulletin k utkání
3. Finále ACEMA Sparta Praha - Tatran Střešovice
Čtvrtfinále playoff doma! V sobotu PORSCHE GAME a v neděli ACEMA GAME!

Čtvrtfinále playoff doma! V sobotu PORSCHE GAME a v neděli ACEMA GAME!

Čtvrtfinálová domácí utkání v UNYP ARENĚ se blíží a na obě utkání jsme si pro fanoušky připravili doprovodný program s našimi partnery Porsche Praha Prosek a ACEMA. Pojďte se podívat, co vás v UNYP ARENĚ čeká.

SOBOTNÍ 3. ČTVRTFINÁLE PLAYOFF SPARTA - BOLESLAV 

Sobotní utkání nese název Porsche Game. O první přestávce utkání předáme trička výhercům celoklubové návštěvnické soutěže, kteří si díky své poctivé návštěvnosti domácích superligových utkání převezmou trička limitované edice Jiřího Curneyho. O druhé přestávce pak budeme soutěžit o dárky právě od Porsche Praha Prosek. Zároveň je zde nabídka pro všechny, kteří zvažují koupi nového vozu, v takovém případě vás dokážeme propojit s Porsche Praha Prosek, který vám zajistí prodej vozů značky Škoda, Volkswagen, Audi, Seat či Audi. V případě zájmu nás kontaktujte na emailu daniel.wertheim@sparta-florbal.cz.


NEDĚLNÍ 4. ČTVRTFINÁLE PLAYOFF SPARTA - BOLESLAV 

Neděle nese název našeho generálního partnera ACEMA. Hned u vstupu bude pro fanoušky připravena soutěž v podobě měření tvrdosti střelby. Každý, kdo dorazí do UNYP ARENY na zápas si bude moci vyzkoušet svou tvrdost střelby a zapojit se tak do soutěže, kterou si vyhlásíme o druhé přestávce. Soutěžit budeme v několika kategoriích: Muži, Ženy a Děti do 15 let. Tato soutěž bude probíhat do poloviny utkání, výherce si pak vyhlásíme o druhé přestávce. O první přestávce nás ještě čeká soutěž ve střelbě na plachtu ACEMA přímo na hrací ploše. Pro výherce jsou připravené ceny v podobě originálních dresů mužského A týmu! 

Online program utkání 

Dorazte podpořit Spartu ve čtvrtfinálové sérii a užijte si skvělou florbalovou bitvu společně s doprovodným programem. Obě utkání jsou na programu od 19:00!

Těšíme se na vás! 

Zpět na úvod