Bulletin k utkání
3. Finále ACEMA Sparta Praha - Tatran Střešovice
Sparta ukázala chuť po vítězství, čtvrtfinálová série se přesouvá do Prahy

Sparta ukázala chuť po vítězství, čtvrtfinálová série se přesouvá do Prahy

Sparta má za sebou úvodní dva zápasy čtvrtfinále play off na půdě Mladé Boleslavi. Sympatické a velmi bojovné výkony potvrdily, že série bude velmi vyrovnaná. V sobotním utkání Sparta sahala po vítězství, v neděli tahala za kratší konec a bohužel prohrává 0:2.

Play off se naplno rozběhlo a Sparta do úvodu série proti Boleslavi vlétla velmi sebevědomě a s odhodláním získat na venkovní půdě vítězství. V sobotu jsme viděli velmi vyrovnané utkání, kde zejména na hráčích Mladé Boleslavi byla vidět lehká nervozita i přes to, že věděli, že se Spartou se nebude jednat o lehkou sérii. Ve třetí třetině jsme sledovali těsné vedení Sparty 3:2, které Bolka vyrovnala v čase 54:35 a o necelé tři minuty později, díky přesilové hře, otočila na 4:3. Sparta se v posledních minutách rozhodla pro hru v šesti hráčích, bohužel to na vyrovnávací gól nestačilo. 

Nedělní utkání se neslo v podobném duchu, tentokrát první gól utkání vstřelila Boleslav, o pár minut později ale dorovnal Kuba Kolstrunk na 1:1. V nedělním zápase Sparta dělala více chyb, které soupeř trestal a ve třetí třetině Bolka držela výrazný třígólový náskok. Na finálních 3:5 snižoval ještě Marek Zouzal, to bylo ale z gólového přídělu do sítě Boleslavi vše a Bolka doma uhájila také druhou výhru. 

Domácí třetí a čtvrté čtvrtfinále odehrajeme příští víkend v sobotu 18. a v neděli 19. března vždy od 19:00 v UNYP ARENĚ. Obě víkendová utkání věnujeme našim partnerům, se kterými jsme si pro vás připravili bohatý doprovodný program. Sobotní utkání nese název PORSCHE GAME a nedělní čtvrtfinále věnujeme našemu generálnímu partnerovi ACEMA. Více o programu jednotlivých utkání již zítra na našem webu a sociálních sítích. 

Těším se na vaši podporu, budeme ji potřebovat! 

Zpět na úvod