Bulletin k utkání
ACEMA Sparta Praha - Black Angels
Derby patří Spartě! Bohemce jsme nasázeli devět branek před televizními obrazovkami

Derby patří Spartě! Bohemce jsme nasázeli devět branek před televizními obrazovkami

Atraktivní pražské derby je za námi, radost měli hlavně sparťanští fanoušci a diváci u televizních obrazovek se rozhodně nenudili. K vidění bylo celkem dvanáct gólů, přičemž hned devět skončilo v brance Bohemians. Poděkovat musíme také fanouškům, kteří v UNYP ARENĚ vytvořili fantastickou atmosféru a zejména domácí fanoušci vyburcovali svůj tým k vysoké výhře.

Snad žádný florbalový fanoušek nepohrdne atraktivním pražským derby mezi Spartou a Bohemkou, což se také odráželo na vysoké návštěvnosti utkání v UNYP ARENĚ, kam dorazilo přes 400 fanoušků, převážně z domácího týmu. Úvod utkání snad nemohl začít lépe, emoce na hřišti rozdmýchal Josef Juha přesnou trefou k tyči přímo před střídačkou hostujících klokanů a otevřel tak gólový účet Sparty. Druhou branku zápasu přidala Bohemka a ve třinácté minutě byl stav znovu nerozhodný 1:1. Před ukončením první třetiny se ještě trefil Mikuláš Krbec a od této doby už Sparta v utkání pouze vedla.

Druhá třetina byla z pohledu vstřelených branek nejslabší, domácí fanoušci ale museli být spokojeni. Na 3:1 vstřelil gól Matěj Pruner a pouhých třináct vteřin později skóroval z výběhu Robert Košir (4:1). 

Pohodlné vedení navýšil ve třetí třetině Zeman, dále pak také Marek Zouzal a Matěj Čermák po parádním výhozu Martina Beneše. Bohemka se ještě stihla odhodlat ke hře v šesti, z hráčské převahy ale vydolovala pouhou jednu branku a Sparta tak měla možnost zaútočit na metu deseti vstřelených branek, nakonec jich klokanům nastřílela "jen" devět a jasně tak ovládla pražské derby.

Poslední utkání roku 2021 odehraje Sparta už zítra - ve středu 22. prosince od 19:15 proti Black Angles opět v UNYP ARENĚ.

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ 

Zpět na úvod