Bulletin k utkání
ACEMA Sparta Praha - FbŠ Bohemians
Zahrajeme si finále Poháru Českého florbalu, v Chomutově se utkáme s Vítkovicemi

Zahrajeme si finále Poháru Českého florbalu, v Chomutově se utkáme s Vítkovicemi

O finalistech Poháru Českého florbalu je jasno, včerejší semifinále ovládla Sparta, která porazila Black Angels 8:4 a Vítkovice, které v poslední minutě základní hrací doby srovnaly zápas s Tatranem a rozhodly v prodloužení. Finále se odehraje v Chomutově v úterý 18. ledna, vstupenky jsou už nyní v prodeji.

Poslední krok ke stanovenému cíli Sparta zvládla. Napjaté semifinálové utkání proti Black Angels kontrolovala téměř celý zápas a nedopustila žádné drama. Po úvodní obdržené brance Sparťané rychle zareagovali a po trefách Kareše a Juhy ještě během první třetiny zvládli otočit zápas na 2:1. Od úvodních minut druhé třetiny si Sparta vytvářela další gólové situace, které přišly z čepele Michala Pažáka a dvakrát z čepele Matěje Čermáka. Ve druhé třetině svůj tým výrazně podržel také gólman Martin Beneš, který vychytal trestné střílení Buriana.

Ve třetí třetině se Black Angels podařilo ještě snížit na 4:6 při vyloučení Zouzala, poslední dva góly utkání dala Sparta, konkrétně Robert Košir a svůj druhý gól zápasu přidal ještě Josef Juha, který se tak stal nejlepším hráčem utkání (2+1).

Finále Poháru Českého florbalu je na programu v úterý 18. ledna v Chomutově od 18:00. vstupenky na utkání si můžete zakoupit už nyní ZDE.

Zpět na úvod