Bulletin k utkání
ACEMA Sparta Praha - Black Angels
Třináct branek do sítě SKV a hattrick Juhy s Krbcem

Třináct branek do sítě SKV a hattrick Juhy s Krbcem

Nedělní domácí utkání proti SKV nabídlo nevídaný počet vstřelených branek do sítě soupeře. Finální skóre se zastavilo až za stavu 13:1 pro domácí Spartu a fanoušci si tak užívali oslavy vstřelených branek a dokonce také dvou hattricků, o které se postarali hráči Josef Juha a Mikuláš Krbec.

První branku utkání vstřelil Viktor Kopecký z trestného nájezdu a úvod zápasu tak vůbec nenapovídal tomu, že by výsledek skončil takto jednoznačně. Po pár minutách Sparta reagovala na první obdržený gól a srovnání přišlo z čepele Josefa Juhy. Do konce úvodních dvaceti minut Sparta otočila zápas na 4:1 a ve zbytku zápasu ještě přidávala jednu branku za druhou do sítě SKV.

Nejvíce branek Sparta nastřílela ve třetí třetině, kdy si skvělým výkonem došla pro vysokou výhru 13:1. Fanoušci viděli také dva hattricky, o které se postaral Josef Juha a Mikuláš Krbec, ten dokázal ještě dvakrát přesně přihrát na gól a připsal si tak 5 kanadských bodů.

Sparta se díky výhře nad Vinohrady posunula na čtvrtou příčku tabulky, na třetí Vítkovice postrádá pouze čtyři body. Důležité utkání čeká Spartu 14.11. v Ostravě.

Zpět na úvod