Bulletin k utkání #2
ACEMA Sparta Praha - 1. SC TEMPISH Vítkovice
Nedělní Fotomatch: Sparta Girls premiérově v UNYP ARENĚ, muži proti Vítkovicím

Nedělní Fotomatch: Sparta Girls premiérově v UNYP ARENĚ, muži proti Vítkovicím

Nedělní odpolední program v UNYP ARENĚ nabídne zápas žen a mužů Sparty. Sparta Girls nastoupí proti Chomutovu od 14:30 a muže čeká duel proti Vítkovicím od 18:00. V průběhu celého odpoledne proběhne také klubové focení všech mládežnických týmů Sparty!

Ženský A tým má za sebou povedený start sezony. Z dosavadních čtyř utkání slavil nově složený tým Tomáše Kozlíka třikrát výhru a pouze jednou odcházel ze souboje bez jediného bodu. Zítřejší zápas bude pro ženy lehce speciální. Ženy totiž čeká premiérový zápas v UNYP ARENĚ, což bude změna oproti tradiční Aréně Barrandov. Zápas proti Chomutovu začíná ve 14:30 a jistě nás čeká zajímavé utkání, které by ženy mohlo posunout na vyšší příčky z aktuálního šestého místa tabulky. ,,Na zápas proti Chomutovu v domácím prostředí na UNYP ARENY, kde se tuto sezónu představíme vůbec poprvé, se všechny moc těšíme. V posledních kolech se nám podařilo získat důležité body a ukázat, že umíme zabrat, když je to potřeba. Věřím, že se i v tomto zápase budeme prezentovat rychlou útočnou hrou a přidáme tak další body do tabulky. Všechny diváky tímto zveme a rády uvidíme na tribunách," říká kapitánka žen Míša Doležalová.

Stejně jako ženám, také mužskému A týmu aktuálně patří šesté místo v Livesport Superlize. Po sérii čtyř výher proti Liberci, Chodovu, Black Angels a Pardubicícm přišel bodový útlum. Sparťané nevyzráli na pražské soupeře Tatran a Bohemians. Obě utkání se rozhodovala zejména ve třetí třetině, kterou lépe zvládli soupeři a Sparta tak z těchto dvou utkání přišla bodově naprázdno. Výzva v podobě Vítkovic čeká tým Ondřeje Kašpárka už zítra od 18:00 po utkání žen proti Chomutovu.

Nedělní utkání budou mít jistě zajímavou diváckou kulisu, jelikož v průběhu obou zápasů proběhne klubové focení všech mládežnických týmů. Těšíme se na vás! Pozvánka na fotomatch Josefa Juhy.

Online program utkání ACEMA Sparta Praha - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Zpět na úvod