Bulletin k utkání #2
ACEMA Sparta Praha - FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle v UNYP ARENĚ: Sparta Girls vítězně, A tým těsně prohrál s Chodovem

Neděle v UNYP ARENĚ: Sparta Girls vítězně, A tým těsně prohrál s Chodovem

Nedělní bohatý program v UNYP ARENĚ je za námi. Ženy A získaly dva body nad Kutnou Horou za výhru v prodloužení 5:4, před utkáním mužů jsme ocenili reprezentanty za zisk stříbrných medailí z uplynulého MS mužů ve Švýcarsku. Následovalo utkání proti Chodovu, ve kterém odcházíme jako poražení.

Neděle v UNYP ARENĚ začala utkáním Sparta Girls proti Kutné Hoře, velmi vyrovnané utkání z větší části kontrolovaly právě hráčky Sparty, které se postupně dostávaly do jednobrankových náskoků, vše se ale změnilo ve třetí třetině, kdy se do vedení dostala Kutná Hora a holky musely vyrovnávat na 4:4 až 19 vtěřin před koncem. V následném prodloužení poté rozhodla Lucie Zemanová, která si v utkání připsala celkem dvě branky, stejně jako její spoluhráčka Anna Bogdanová. 

Po utkání žen následovala Boxxi Game, ve které jsme viděli A tým proti rivalovi z Jižního Města. Zápas můžeme považovat jako reprízu úterního osmifinále Poháru Českého florbalu, kdy jsme Chodov porazili 5:4 na jeho domácí půdě. První branku nedělního utkání sice vstřelil právě Chodov, Sparta ale dokázala reagovat a po střele Bartoše rychle vyrovnala. Na vedoucí branku Čermáka odpověděl pro změnu Chodov a do šaten se šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

Vedení získal Chodov už ve druhé třetině, to dokázal udržet až do závěrečných minut utkání a po výhře 4:3 si z UNYP ARENY odvezl všechny body. 
Nyní Spartě náleží šesté místo v tabulce Livesport Superligy. V pátek A tým hraje na půdě Karlových Varů a v neděli bude hrát proti Bohemce venkovní utkání v domácí UNYP ARENĚ. 

Domácí utkání nás poté čeká v neděli 11.12. proti Pardubicím.

Rozhovory po utkání Sparta, Chodov. 

Zpět na úvod