Bulletin k utkání #2
ACEMA Sparta Praha - FAT PIPE Florbal Chodov
Proti SKV za tři body! Z Boleslavi pouze s bodem

Proti SKV za tři body! Z Boleslavi pouze s bodem

Livesport Superliga se opět rozběhla a Sparťané na domácím hřišti potvrdili svou roli favorita, SKV porazili 7:5. V sobotu se náš tým vydal na půdu Mladé Boleslavi, kde získal bod za prohru v prodloužení 3:4.

Utkání proti Vinohradům začalo z naší strani velmi kontrolovaně, Sparta po první třetině vedla 4:1 a zdálo se, že bude mít celé utkání pevně pod kontrolou. Vše se změnilo v průběhu druhé třetiny, kterou Sparta prohrála 1:2 a zápas nabral zajímavou koncovku. SKV se tlačily do hry v šesti a utkání nekonec zdramatizovaly, kdy se dotáhly na rozdíl dvou branek. 

V utkání musíme vyzdvihnout juniorského brankáře Viktora Hejnu, který odchytal celé utkání a pomohl tak Spartě k vítězství. Hráčem utkání byl zvolen Pepa Juha, který se objevil v první lajně a hned dvakrát skóroval. Čtyři body si připsal Jiří Curney (1+3) a tři body si zapsal také Mikuláš Krbec a Marek Zouzal (oba 1+2). 

Tři body si připsala Sparta a nyní se tým Marka Vojty musí soustředit na nabitý program. V úterý nás čeká venkovní utkání Poháru Českého florbalu proti Chodovu a hned v neděli 27. listopadu nastoupíme k domácímu utkání Livesport Superligy opět proti soupeři z Jižního Města.

(Před utkáním jsme ocenili Jiřího Curneyho, který v utkání proti Ostravě nastřílel 800. kanadský bod základní části Livesport Superligy)

Domácí utkání 27.11. nás čeká proti Chodovu od 18:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně.

Zpět na úvod