Bulletin k utkání #1.
ACEMA Sparta Praha - FBC ČPP Ostrava
Sparta otevírá sportovní kroužky ve spolupráci s mateřskými školami!

Sparta otevírá sportovní kroužky ve spolupráci s mateřskými školami!

Do nové sezony vstupujeme s novým projektem, kterým jsou sportovní kroužky pro děti z mateřských škol, které se nachází v přímé blízkosti našich tréninkových hal. Do projektu se zapojily celkem čtyři mateřské školy, tři na Praze 5 Barrandov a jedna mateřská škola na Praze 9 na Podvinném Mlýně. Výhodou těchto kroužků je také to, že trenéři vyzvedávají děti přímo ve školce a na kroužek trenéři děti dovedou. Rodiče si děti vyzvednou po skončení kroužku přímo v hale.

Historicky náš klub již spolupracoval se dvěma mateřskými školami formou organizace florbalových kroužků, přesněji se jednalo o kroužky pro děti z mateřské školy  Pohoda na Praze 5 a kroužky pro mateřskou školu Kovářská na Praze 9. Bohužel covid naši spolupráci na rok pozastavil a nyní jsme se rozhodli projekt opět posunout o krok dopředu. Florbalové kroužky rozšiřujeme o kroužky pohybových a míčových her, které jsou zaměřeny na všesportovní průpravu.

Do našeho projektu sportovních kroužků pro děti z MŠ se nově zapojily další dvě mateřské školy - MŠ Chaplinovo náměstí a MŠ Lohniského, obě tyto školky sídlí stejně jako MŠ Pohoda v přímé blízkosti Arény Barrandov, která má nyní také nové zázemí se sportovním sálem. Už nyní můžete svého malého sportovce přihlašovat do našich kroužků. Nabíráme děti od čtyř let a budeme se těšit až mezi námi přivítáme nejmenší členy, kteří se budou těšit z nového prostředí a zábavných tréninků plných pohybu, her, soutěží a nových kamarádů. Na kroužek je možné přihlásit také děti, které nenavštěvují zmíněné mateřské školy.

Přehled jednotlivých kroužků:


Přihlášení do jednotlivých kroužků:

MŠ Kovářská, kroužek probíhá v UNYP ARÉNĚ na Podvinném Mlýně - šéftrenér Jan Marvánek, email:  jan.marvanek@sparta-florbal.cz

MŠ Pohoda, MŠ Lohniského a MŠ Chaplinovo náměstí, kroužky probíhají v ARÉNĚ BARRANDOV - šéftrenér Tomáš Kozlík, email: tomas.kozlik@sparta-florbal.cz

Těšíme se na vás! 

Zpět na úvod